ŠTA RADIMO

Mi stvaramo originalne koncepte. Razvijamo dizajn iz srca i glave. Verujemo u timski rad. Otvoreni smo za razmenu ideja i iskustava. Svaki novi projekat za nas je veliko uzbuđenje! Kreiramo neki novi svet. Verujemo u ono što radimo.

Web dizajn

MI CRTAMO

Inovativnost. Originalnost. Verujemo u dizajn i ideje. Kreiramo različita grafička rešenja. Služimo se inspiracijom trenutka i crtamo za Vas. Treba Vam logo jer ste otvorili firmu. Vizit karte su neophodne da biste ostvarili kontakte u okruženju. Flajeri, brošure, katalozi, jelovnici za restorane, memorandumi i ostali neophodni i prateći reklamni materijal, mi dizajniramo za Vas.

Pravimo unikatne web sajtove. Razlikujemo se definitivno od drugih agencija. Ne koristimo gotova web dizajn rešenja sa interneta. Crtamo dizajn sajta samo za Vas. Poseban. Po Vašoj želji ili po našem predlogu. Kodiramo po poslednjim internet standardima. Web sajt koji mi uradimo odlično će se videti na svim mobilnim uređajima. CMS kojim se koristimo je izuzetno prilagodljiv svakom dizajnu sajta i ukoliko želite sami da ažurirate svoj sajt, više je nego jednostavan. Dajemo rokove izrade web sajta i strogo ih se pridržavamo.

Grafički dizajn

MI KODIRAMO

Fotografija

MI FOTKAMO

Fotografišemo sve što Vam je potrebno za web sajt ili neku drugu vrstu prezentacije. Naš fotograf može da fotka sve što ste zamislili. Kvalitet nam je adut, prioritet i preporuka.

Nemate vremena za društvene mreže a svesni ste koliko mogu da doprinesu poslovanju? Tu smo mi. Ideja, plan i kreativan rad grade odličan odnos sa klijentom. Upornost, stalna prisutnost i kvalitetan sadržaj, tri su začina za mnogo "lajkova". Lajkovi šire informacije, lajkovi prodaju. Drugi lajkuju, mi radimo.

Internet marketing

DRUGI LAJKUJU